"DOOR SCHOONHEID DUURZAAM TE CREËREN, MOEDIGEN WE MENSEN AAN OM ZICHZELF, DE OMGEVING WAARIN ZE LEVEN EN WERKEN EN DE DINGEN WAARVAN ZE HOUDEN TE VERZORGEN."

 

Davines Group is opgericht in Parma, Italië, in 1983 door de Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven. Na een decennium begon het creëren van een eigen merk haarverzorgingsproducten, exclusief voor salons. Een productlijn dat onze waarden weerspiegelt, ons respect voor de mensen, hun achtergrond en het milieu waar zij leven.

De producten zijn sulfaat- en parabeenvrij en dragen bij aan de berscherming van de biodiversiteit doordat de ingrediënten worden gewonnen uit plantsoorten die met uitsterven worden bedreigd.

 

 

MINIMAAL PLASTIC GEBRUIK

Waar mogelijk, gebruikt Davines plastic met een lage dichtheid, zodat alleen de minimaal vereiste hoeveelheid plastic wordt gebruikt om het product te verpakken. U kunt bij ons uw shampoo flesjes bijvullen. Zo hoeft u niet de verpakking weg te gooien en heeft u een voordeel van €2,- op een nieuw vol flesje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"THE PRODUCT FOR EVERY MAN."

 

American Crew biedt je de meest complete lijn verzorgingsproducten. Voor ieder haartype is er een geschikt product om te stylen en te verzorgen. Het merk richt zich op de man die bewust is van fashion en uiterlijke verzorging, waarbij de producten van topkwaliteit zijn, maar de dagelijkse verzorging eenvoudig is.

Met de verschillende natuurlijke ingrediënten wordt haar en hoofdhuid in topconditie gebracht en met een PH-waarde die bijna gelijk aan die van de hoofdhuid is, blijft deze goed in balans.

 

 

 

 

EEN VERLEIDELIJKE GEUR VOOR DÉ MAN
American Crew NINE Fragrance bevat 9 verschillende geurtonen die een stoere mannelijke Eau de Toilette verspreiden. De geur is opgebouwd uit een lichte appelbasis wat een stevige balans geeft. Daarnaast worden koriander, kruidnagel, muskaat en hars (houtgeur) toegevoegd, wat uiteindelijk resulteert in een verleidelijke en unieke geur.

 

"Uit onderzoek is gebleken dat negen van de tien vrouwen deze geur lekker vinden, daarom NINE!"

 

 

 

 

 

 

 

Slow Food Presidio

 

SLOW FOOD

Davines staat voor het beschermen van de biodiversiteit van onze planeet. Hiervoor is Davines een samenwerking aan gegaan met de Slow Food Foundation, het Predidia project. Zo worden wereldwijd meer dan 10.000 kleine producenten technisch en financieel ondersteund. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACUMEN..

.. is de nieuwe lijn van eersteklas verzorgingsproducten van American Crew® voor de veeleisende man; een serie met een uniek complex van vitaminen en antioxidante en hydraterende ingrediënten.

Een lijn die centraal staat voor douchen, scheren, verzorgen en stylen.